Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Таємниці стародавньої Олімпії
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Археологічний комплекс Стародавня Олімпія, Археологічний музей Олімпії, Сувенірний центр «Панделіна»,
    Тематика:
    Історія та культура, Музеї, З дегустацією
Опис

Захоплююча подорож на машині часу до Стародавньої Олімпії, епоху розквіту Олімпійських ігор, які тисячоліттями об'єднують і примиряють людство! Ви дізнаєтеся, як і чому вони виникли, почуєте про героїв, імена яких вже давно стали легендою, і навіть зможете пробігтися по Олімпійському стадіону.
А потім відвідайте Археологічний музей Олімпії, в колекції якого зібрані тисячі унікальних експонатів. В екскурсії передбачено вільний час і покупка сувенірів. Проводиться в другій половині дня.

Побувати на Пелопоннесі і при цьому не відвідати Стародавньої Олімпії, це все одно, що побувати в Парижі і не побачити Ейфелеву вежу.
Ви побуваєте на священній землі Зевса Олімпійського, на яку не мало право вступити жодне військо. Прогулянка по священному гаю Алтіс, де колись змагалися між собою могутні атлети. Побачите своїми очима храм Зевса Олімпійського, стіни якого в давнину зберігали одне з Семи Чудес Світу - величезну статую Громовержця.
Тут, в серці Пелопоннесу, зародилися і протягом століть проходили знамениті Олімпійські ігри - перші в історії людства міжнародні змагання. З тих пір пройшли тисячі років, але давня традиція греків збереглася і сьогодні. Саме в цьому священному місці кожні два роки народжується Олімпійський вогонь, що осяває своїм світлом кращих спортсменів світу. Для отримання вогню використовують сфокусовані сонячні промені і давньогрецьке срібне дзеркало, взяте на час з Археологічного музею. Потім Олімпійський вогонь з Пелопоннесу відправляється в кругосвітню естафету, перед тим, як потрапити в ту країну, яка проводить Ігри.
У Стародавній Олімпії ви побуваєте в місцях, де змагалися в гонці на колісницях, скачках, кулачному бою і п'ятиборство - бігу, стрибках в довжину, боротьбі, метанні диска і списа. Переможці отримували вінок з священного оливкового дерева і довічну славу у всій Греції. Сьогодні до нас в тому чи іншому вигляді дійшли більше 20-ти будівель, серед яких Портик і Гімназій, Палестри (місце тренувань атлетів), Стадіон для змагань відповідає сучасним розмірами, Феоколіон (будинок жерців), героон (храм загиблих героїв), Прітаніон (місце священного вогнища), Ергастіріон (майстерня скульптора Фідія), Леонідеон (готель ), Булевтіріон (Олімпійський сенат і суддівська), Скарбниці, храм Зевса Олімпійського, храм Гери (найбільш цілісно зберігся) і Філіппіон, де стояла статуя Філіпа 2 Македонського.

Розкриваючи для себе таємниці Стародавній Олімпії, ви не тільки відвідайте екскурсію по цього священного місця, а й особисто зможете пробігти по камінню античного стадіону, де колись давньогрецькі атлети ставили рекорди!
Величезний інтерес представляє Археологічний музей Олімпії з його безцінними скарбами. Ви, безсумнівно, оціните шедеври давньогрецького мистецтва унікальні статуї і вироби тонкої роботи античних майстрів. Всі цінності, які знайшли в Стародавній Олімпії грецькі археологи виставлені в Археологічному музеї і організовані в тематичні експозиції. Змістовну розповідь екскурсовода TEZ TOUR перенесе вас в світ атлетів древньої Еллади. На території Олімпійського комплексу передбачено вільний час для відпочинку, чашечки кави і незабутніх фотографій.
Приємним завершенням програми стане візит в великий олімпійський сувенірний центр. Тут прийнятні ціни і величезний вибір місцевої продукції та подарунків. Ви продегустуєте різні сорти вин і традиційних напоїв, оливкова олія і оливки.
«Таємниці Стародавньої Олімпії» користуються незмінною популярністю у гостей TEZ TOUR, саме з цього маршруту,
як правило, починається знайомство з півостровом Пелопоннес.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 50-70 чоловік в супроводі російськомовного гіда.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 55 EUR, діти (3-11 років) - 30 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Дегустація місцевих продуктів і напоїв.
У вартість не входить
Вхідні квитки в Стародавній Олімпії (12 Євро, діти до 18-ти — безкоштовно).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю