Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Австрія
Екскурсія в Будапешт
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 23.09.2021 до 31.03.2022, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: Будайська фортеця, Рибальський Бастіон, церква Св. Матяша, Парламент, базиліка Св. Іштвана, площа Героїв, острів Маргіт,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

При замовленні даної екскурсії ви отримаєте ваучер на додаткову знижку 10% на покупки в Designer Outlet Parndorf (30 хвилин від Відня) і Designer Outlet Salzburg (в Зальцбурзі).

Ця екскурсія познайомить Вас з угорською культурою, яка так сильно пов'язана з Австрією.

Про Будапешті часто говорять, що це один з найкрасивіших міст Європи.
Назва з'явилася в другій половині 19 століття, коли два невеликих міста - Буда і Пешт, розташовані по різні боки Дунаю - об'єдналися в один. В ході оглядової екскурсії по столиці Угорщини ви зможете познайомитися з усіма основними пам'ятками міста.

У Буді знаходиться історичний замок угорських королів - Будайська фортеця,
часто звана також королівським палацом. Це грандіозна споруда сьогодні є культурним центром столиці Угорщини. Тут розташовується Національна бібліотека, а також ряд музеїв, найзначніший з яких - Угорська національна галерея, яка займає три поверхи будівлі.
З площі на замковому пагорбі відкривається прекрасний вид на Дунай і Пешт. Цю площу оточує так званий Рибальський бастіон з його сім'ю шатровими вежами, що символізують сім мадярських племен, побудований в кінці 19-го століття.
Розташована неподалік від бастіону пізньоготична церква святого Матьяша отримала свою назву на честь короля Матяша Корвіна і протягом декількох століть служила місцем коронації угорських королів. Тут, зокрема, були короновані Франц Йосиф I і його дружина Єлизавета, більш відома світові під ім'ям Сісі.
Будівля угорського парламенту вважається візитною карткою не тільки лежачого на протилежному березі Дунаю Пешта, а й всієї угорської столиці. Це дійсно одне з найкрасивіших будівель в Європі і найбільша в Угорщині. У центральному,
купольному залі парламенту зберігається один з головних символів угорської державності - священна корона святого Іштвана. Розташована неподалік від парламенту базиліка Святого Іштвана - найбільший храм Будапешта і, поряд з Парламентом, найвища будівля в місті.

Під час цієї екскурсії ви побачите також найбільшу в Європі синагогу,
відому своєю прекрасною акустикою. Тут же, на вулиці Дохань розташовується Єврейський музей - важливий дослідний центр єврейської культури, де представлено унікальне зібрання юдаїки.

Площа Героїв - одна з найкрасивіших площ угорської столиці, оформлена до тисячоліття Угорщини в 1896 році. Її прикрашають одразу кілька пам'ятників
. Один з них - колона з фігурою архангела Гавриїла, який тримає корону святого Іштвана, з ім'ям якого пов'язана історія християнізації країни. За легендою, архангел Гавриїл з'явився Іштвану уві сні і наказав йому звернути угорців в християнство. Будапешт це воістину романтичне місто з незабутньою і самобутньою атмосферою.
Одним з головних визначних пам'яток в місті Будапешт є острів Маргіт посередині Дунаю з його мальовничим японським садком, Розаріум, закладеним ще на початку 19 століття, і зоопарком.

Закінчення екскурсії з гідом - біля Базиліки Святого Іштвана. Вільний час - орієнтовно 2 години. Зворотнє відправлення до Відня - орієнтовно о 17:00.

Формат проведення екскурсії
Автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться на двох мовах - російською та англійською. Пішохідна частина екскурсії в Будапешті проводиться окремо для російськомовної та англомовної груп професійними гідами.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 119 EUR, діти (3-11 років) - 95 EUR, немовлята (0-3 років) - 95 EUR
У вартість не входить
Обід. Програма не передбачає вхід всередину платних об'єктів відвідування. Будь-які вхідні квитки не включені у вартість екскурсії.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю