Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Таємниці затоки Мірабелло
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 25.06.2021 до 02.10.2021, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Фортеця Спіналонга, Бухта Мегало Вафі, Озеро Вуліазмені, Місто Агіос Ніколаос,
    Тематика:
    Оглядові, Незвичайні, Для дітей, Острови і море
Опис

Ви вирушите в круїз по затоці Мірабелло на красивій традиційній яхті з дерев'яною обробкою, просторою палубою і лежаками для прийняття сонячних ванн.

Перед відплиттям ми зробимо зупинку на фабриці ароматичних масел і природної косметики, де підготуємо наші обличчя і шкіру до побачення з морем і сонцем. Після захоплюючого плавання вздовж диких берегів Криту, ви відвідаєте острів-фортецю Спіналонга і почуєте його вражаючу історію. А потім яхта встане на якір в одній з найкрасивіших бухт затоки Мірабелло. Ви оціните безтурботну обстановку, блакитне море, ласкаве сонце, водні розваги і купання прямо з борту корабля!

Різноманітний рибний обід прямо на борту яхти і відкритий бар з грецькими напоями включені у вартість програми. На завершення подорожі, ми прогуляємося по набережній озера Вулиазмени в самому серці міста Агіос Ніколаос. Ця екскурсія відмінно підходить для романтичного і сімейного відпочинку.

Перед морською прогулянкою ми відвідаємо фабрику ароматичних масел і природної косметики Bio Aroma. Місцеві парфумери багато років не приймали відвідувачів і займалися тільки виробництвом продукції, яка продається у всіх великих сувенірних центрах Криту. Нещодавно фабрика була відремонтована і обладнана для відвідування любителями екологічно чистих природних засобів по догляду за шкірою. Тут також можна спостерігати за виробничим процесом грецьких духів і дізнатися всі секрети цього делікатного ремесла.

Потім, з порту міста Агіос Ніколаос ви підете в круїз по затоці Мірабелло на красивій традиційній яхті. До послуг наших гостей красива двопалубний дерев'яна яхта. Корпус яхти має довжину 20 метрів і дві палуби, де знаходяться кают компанія (з кондиціонером), майданчик для відпочинку з м'якими диванами і кріслами, 4 двомісні каюти з душовими і туалетними кімнатами. Протягом всієї подорожі до послуг гостей бар грецьких напоїв і солодощів.

У порту Марина містечка Агіос Ніколаос капітан і команда вітають гостей чашкою грецької кави, а бажаючих і чарочкою раки. Яхта здійснює прогулянку вздовж узбережжя затоки Мірабелло і проходить по затоці Олус, на дні якого вже майже дві тисячі років спочиває древнє місто Олунд. Плавання по спокійній і найчистішій гладі моря неодмінно принесе вам задоволення! Затока глибокий і закритий, тому шторму бувають дуже рідко, вода-найчистіша!
Смачний рибний обід прямо на борту яхти і бар грецьких напоїв включені у вартість екскурсії.

Ми висаджуємося на острів-фортеця Спіналонга-це найкраще збережена Венеціанська фортеця на території Європи, її вік більше 450 років. Вона була побудована в XVI столітті як форпост, а в XX столітті була лепрозорием. Її башти і бастіони бачили багато піратів і завойовників, але фортеця ніколи не була взята штурмом. На Спіналонзі ви почуєте дивовижну історію острова, познайомитеся з Венеціанською, турецькою і грецькою архітектурою і відчуєте себе захисником цитаделі. Вас, безсумнівно, вразить розповідь про те, як пірати Егейського моря багаторазово і безуспішно намагалися захопити острів. Османські завойовники так само зазнали тут багато поразок. За всю історію фортеці ні кому не вдалося взяти її штурмом! На Спиналонге ви також відвідаєте церкву св. Пантелеймона цілителя і зможете зробити фотографії кріпосних стін, веж і бастіонів з найвигідніших позицій.

Після прогулянки по фортеці, саме час освіжитися! Бухта Мегало Вафі примітна своєю чистою і прозорою водою, вона абсолютно безлюдна і тут найспокійніше море у всьому регіоні. На воду спускаємо каное, маски і ласти. Ми впевнені – і дорослі, і діти будуть в захваті від купання! На борту яхти ви зможете прийняти душ з прісною водою. Поки гості загоряють і плавають, команда готує обід.

Всі страви для обіду з морепродуктів, свіжої риби та курки готуються тільки з свіжих критських продуктів на оливковій олії і за традиційними рецептами прямо на борту яхти. Протягом усього плавання в розпорядженні гостей бар з грецькими напоями, вином і солодощами (входить у вартість екскурсії).

Наша екскурсія продовжиться в місті покровителя моряків — святого Миколая. Агіос Ніколаос називають "маленькою Венецією" за його незвичайну архітектуру, вузькі криві вулички і будинки, що нависають над морем. Неокласична архітектура міста, а також різнокольорові маленькі будиночки на набережній створюють казкову атмосферу. В центрі містечка ви побачите його головну пам'ятку – прісне озеро Вулиазмени (в пер. з гр. - затонулий.) Глибина озера становить 64 метрів, при діаметрі трохи більше 130-ти. Місцеві жителі розповідають, що на дні Вуліазмені зберігаються скарби стародавніх цивілізацій. У Агіос Ніколаос у гостей є достатньо багато часу не тільки щоб піднятися на оглядовий майданчик і обійти озеро, але і погуляти по центру містечка. Формат проведення екскурсії < / b> < br > екскурсія проводиться на комфортабельному мікроавтобусі в групі до 20-ти осіб, плавання по затоці Мірабелло — на традиційній дерев'яній яхті. Програму веде досвідчений російськомовний екскурсовод .
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 149 EUR, діти (3-11 років) - 135 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Обід, вхідні квитки в фортецю Спіналонга.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю