Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Андорра
Вхідний квиток в термальний комлекс Caldea
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: ,
    Тематика:
    Розважальні, Спа / оздоровчі, Для дітей
Опис

Про унікальні властивості води можна говорити нескінченно, і у вас є можливість в цьому переконатися в термальному центрі CALDEA, одному з найпопулярніших центрів дозвілля в Андоррі. Завдяки тому, що в цьому суперсучасному і унікальному центрі, ви можете отримати лікування і оздоровлення, а також відпочити і розважитися, цей центр отримав статус термо-розважального.

Основну роль в центрі, звичайно ж, грає природна вода. Вона збагачена сіркою та іншими мінеральними елементами, такими як натрій, сульфати і кальцій. Вода забезпечує загоєння ран і має протиалергічний ефект.

Величезний термальний комплекс CALDEA пропонує своїм гостям дві великі зони: термо-розважальну "Termolúdic" і розслаблюючу "Orígenes". У першій зоні знаходиться величезний критий басейн-лагуна з термальною водою (32 ºC-34 ºC), а також індо-римські лазні, в яких можна відчути вельми корисний температурний контраст. Тут також є зона аквамассажа, сауни з розслаблюючим світлом і сауни з чорною лампою і негативними іонами. Крім того, в зоні є відкрите місце для відпочинку з видом на гори.

Зона "Orígenes", в свою чергу, характеризується різноманітністю термальних бань, серед яких виділяються ацтекська лазня, баня з грейпфрутами і відкрите джакузі з видами на гори. Також в цій зоні є турецька лазня, сауна і тераса-солярій.

Для маленьких відвідувачів Кальдеа відкрито дитячий клуб LIKIDS для дітей від 3 до 8 років. LIKIDS - це спа-зона для самих маленьких, де діти зможуть відпочити і вдосталь повеселитися. LIKIDS пропонує своїм маленьким гостям джакузі, навчальні заняття, видовищні заходи і багато іншого.

ПРАВИЛА TERMOLÚDIC
З міркувань безпеки діти до 5 не можуть відвідувати Termolúdic. На касах необхідно надати документ, що підтверджує вік дітей з 5 до 11 років. В аква-зону підлітки до 15 років допускаються в супроводі дорослого (як мінімум один дорослий на двох підлітків до 15 років). Особи з 16 до 17 років не можуть нести відповідальність за неповнолітніх. Діти нижче 130 см можуть користуватися водною зоною тільки в нарукавниках для плавання (можна придбати на поверсі -1).

ПРАВИЛА LIKIDS
Дитячий квиток (тільки для дітей від 3 до 8 років) дає право на використання зони протягом трьох годин. В аква зоні LIKIDS діти перебувають під наглядом дипломованих аніматорів (батьки супроводжують дітей тільки до входу в дитячий СПА), в цей час батьки можуть насолодитися іншими водними процедурами.
Діти з 3 до 4 років можуть відвідати тільки LIKIDS, діти від 5 до 8 років - всі зони LIKIDS і Termolúdic.
Рекомендований мінімальний ріст дітей для відвідування центру - 95 см. Обов'язково на касах надати документ, що підтверджує вік дітей.
Супроводжуючі дітей обов'язково повинні придбати вхідний квиток в будь-яку зону центру (як мінімум один дорослий на двох дітей).

Для відвідування спа-центру вам потрібен тільки купальник. Ви можете орендувати халати, рушники і шльопанці від 3 €.

Години роботи CALDEA з 22/12/18 по 31/03/19 з 10:00 до 23:59.
Години роботи LIKIDS з 22/12/18 по 31/03/19 з 10:30 до 21:00 тільки по суботах і неділях.

25/12/18 - закрито
Години роботи CALDEA в святкові дні 24/12/18 і 31/12/18 з 10:00 до 20:00.

Формат проведення екскурсії
Самостійне відвідування.
Ви побачите
Час входу в будь-який час протягом відкриття комплексу, обраного вами дня. Максимальна тривалість відвідування 3 години.
Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 40 EUR, діти (4-11 років) - 28 EUR, немовлята (0-4 років) - 16 EUR

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю