Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Австрія
Інсбрук і музей Сваровскі
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 04.01.2019 до 16.03.2019, Вівторок,
  • Пам'ятки по маршруту: Інсбрук,   Золотий Дах, Музей Сваровскі,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні, Шопінг
Опис

Однією з найбільш пам'ятних для Вас екскурсій може стати поїздка в самий« блискучий »австрійський музей -« Кришталеві світи Сваровські », який знаходиться в містечку Ваттенс в 15 кілометрах від Інсбрука. Цей незвичайний музей був створений в рік столітнього ювілею компанії Swarovski і був повністю реконструйований в 2015 році.

А почалася ця історія в 1891 році, коли уродженець чеської Богемії нікому невідомий скрипаль Даніель Сваровскі винайшов машину для високоякісної обробки дорогоцінних каменів і кристалів. Незабаром він перебрався в Австрію і в невеликій тірольської селі заснував завод з виробництва виробів з кришталю, що імітують дорогоцінне каміння, які в той час тільки почали застосовуватися для оздоблення одягу та аксесуарів. Технології виготовлення і огранки кришталю абсолютної прозорості поступово удосконалювалася, а мода на них захопила всю Європу. Без перебільшення можна сказати, що сьогодні символ компанії - кришталевий лебідь - відомий у всьому світі.

Творець музею австрійський художник і архітектор Андре Хеллер розмістив його під землею. Це справжня казкова печера скарбів, лабіринт з семи гротів, пов'язаних між собою вузькими коридорами і драбинками. Вхід в нього охороняє виточений в пагорбі велетень з палаючими очима. З його рота падає водоспад, бризки якого сяють в тисячах меленьких веселок, як кристали. У підземну скарбницю веде скляний тунель. На його стінах, як оди кришталю, вигравірувані цитати з творів великих поетів - Шекспіра, Гете ...

В екскурсійну програму входить і відвідування найбільшого в світі магазина Сваровскі, де представлена ??різноманітна продукція знаменитої австрійської фірми - від найдрібніших кришталевих штучок, таких як крихітні музичні інструменти, до фігурок тварин і кришталевих прикрас. Ціни тут нижче звичайних на 20-25%.

Далі Ваш шлях проляже в Інсбрук.

Місто лежить на висоті 575 метрів, а висота оточуючих його гір на півночі і на півдні перевищує 2,5 (дві з половиною) тисячі метрів над рівнем моря. Інсбрук є адміністративним центром федеральної Землі Тіроль і найважливішим транспортним центром Європи, так як лежить на місці з'єднання двох найважливіших маршрутів через центральні Альпи.

Будучи центром зимового спорту, Інсбрук чудово поєднує в собі принади висококласне лижного курорту і вишуканість одного з найбільш приголомшливих міст світу.

У чудово збереглася старої частини міста все нагадує про колишню могутність австрійських імператорів. В рамках пішохідної оглядової екскурсії з російськомовним гідом ви дізнаєтеся багато цікавого про цю дивовижну місті, побачите головний символ Інсбрука - «Золотий дах» резиденції Габсбургів, а також за бажанням зможете самостійно відвідати Хофкирхе з гробницею імператора Священної Римської імперії Максиміліана Першого, над якою працювали найкращі майстра пізньої готики і Відродження. Одним з цих майстрів був Альбрехт Дюрер.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна, пішохідна, шопінг. Тривалість пішохідної екскурсії по Інсбруку - приблизно 1 годину. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 80 EUR, діти (3-12 років) - 60 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Вхідні квитки в музей Сваровскі не включені у вартість екскурсії оплачуються додатково на місці (19 Євро - дорослий, 7,50 Євро дитячий 6-14 років).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю