Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Франція
Замки Луарской долини (з обідом)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 12.08.2021 до 31.03.2022, Вівторок,
  • Пам'ятки по маршруту: Замок Амбуаз, Замок Шенонсо, Замок Шамбор,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Жителі цього регіону впевнені, що долина Луари — це центр Франції, а значить і серце історії... Не всі французи з цим згодні, але підтверджують, що замки Луари — це «весільня сукня Франції…»
Регіон займає площу 39 536 кв. км. на якій проживає близько 2,5 мільйонів чоловік. З 2000 року долина Луари внесена в список Всесвітньої спадщини Юнеско.

Долина замків, долина царів, долина садів, долина любові... Багато поетичних назв можна дати долині найдовшої річки Франції – Луарі. Все поєдналося тут-мальовнича природа, багаті виноробні та кулінарні традиції і, звичайно, безцінна історична та культурна спадщина.

Більше 70 замків налічує на своїх берегах річка і її притоки – середньовічні фортеці, королівські резиденції, палаци в стилі Відродження, буколічні мануари. Протягом трьох століть, безперервно, формувалася ця перлина. З усього розмаїття замків ви побачите три: кожен зі своєю історією, кожен у своєму неповторному стилі.
Виноградники і вина Луарської долини не настільки відомі цінителям, як Бордо, Бургонь або Шампань, але вони, безсумнівно, заслуговують на увагу. Тут вирощують такі сорти винограду, як гаме, каберне, ко, Совіньйон і шардоне, з яких виробляють білі, рожеві і червоні, а також ігристі вина.

Маршрут екскурсії передбачає огляд трьох замків:

Амбуаз – перший замок на Луарі, побудований в стилі епохи Відродження в XV столітті. Чудова панорама на Луару і середньовічне місто Амбуаз. Тут похований найбільший художник епохи Відродження Леонардо да Вінчі. У програму включена екскурсія по замку.

Шенонсо-найкрасивіший із замків Луари. Замок дам, прекрасних, знаменитих і впливових, пам'ять про яких живе в кожній кімнаті, в кожному елементі внутрішньої обстановки і декорації. У програму включена екскурсія по замку.

Шамбор – найбільший і, можливо, самий зразковий і самий химерний із королівських замків, воплотившаяся мрія короля-будівельника Франциска I. Переплетення італійського впливу і французьких традицій, цей замок в стилі Відродження, з його досконалими пропорціями, випромінює істинно королівське велич і гармонію. Програма передбачає знайомство з замком зовні.

Радимо передбачити зручне взуття, теплий одяг (в осінньо-зимовий період) і парасольку. br>Формат проведення екскурсії < br > Автобусна, з входом в замки Амбуаз і Шенонсо. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 160 EUR, діти (2-11 років) - 128 EUR, немовлята (0-2 років) - 0 EUR
У вартість входить
Вхідні квитки в замки Амбуаз і Шенонсо, обід і дегустація вин (дегустація не гарантована і проводиться при наявності часу).
У вартість не входить

Обед оплачивается дополнительно, 20 евро с человека, по желанию.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю