Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
Світ Сальвадора Далі
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Театр-музей Сальвадора Далі, Колекція ювелірних прикрас Сальвадора Далі, Замок Пуболь,
    Тематика:
    Культурно-історичні, Авторські
Опис

Ви побуваєте в театрі-музеї Далі в Фігересі і в замку Пуболь, подарованому їм Гала, і дізнаєтеся красиву історію кохання Сальвадора Далі і його дружини, музи і радники Гала. Ви побачите безсмертні роботи найбільшого генія - зірки, який малював фантазії і сни. Ви побачите його картини, на яких під видимістю тонкої оптичної ілюзії, предмети розтягуються, розчиняються, перетворюються в інші предмети.

Одні вважають Далі великим містифікатором, інші - найбільшим художником. Але всі визнають, що він був неймовірно цікавим і талановитою людиною. Відвідавши його музей, де спроектовані і втілені творчі мрії і енергія художника, Ви зрозумієте справжнього Далі, люблячого розіграш, містицизм, театральність, поклоняється науці.

Тринадцять років свого життя Далі з властивим йому впертістю і прискіпливістю присвятив створенню свого «дітища» - Театру-Музею, який став його останнім шедевром і абсолютним вінцем його творчості.

Увійшовши в музей, Ви потрапляєте в царство Далі, де коментарі вже зайві. Вас вразить оптичний ефект портретів Лінкольна, картини «Гала, яка дивиться на море» і портрета Бетховена, написані чорнильною рідиною восьминога. Ви побачите пам'ятник Ньютону, дворик з «Дощовим таксі», гігантський геодезичний купол, салон під назвою «Палац Вітрів», розписаний художником, натхненним однойменної поемою. Крім знаменитих і маловідомих робіт Далі в музеї Ви побачите зроблені за його ескізами прикраси, костюми, флакони для парфумів, результати експериментів Далі з голографії, подвійні спектроскопічні картини, а також один з найцікавіших залів - зал Меи Вест.

Сальвадор Далі, з властивою йому за життя дивиною, як він і заповідав, у склепі в одному з напівтемних залів музею. Але його безперечна майстерність, яке він розвинув, і сила його найвиразніших образів торкнулися струни душі багатьох людей, що належать до найрізноманітніших культурних шарів. Його образи, що запам'ятовуються знаходяться серед символів духовного пантеону мистецтва і, швидше за все, залишаться стійкими віхами мистецтва двадцятого століття.

Замок Пуболь - це не просто один з тих численних подарунків, які Далі зробив Гала, жінці, на все життя стала музою і натхненням генія художника. Він став найяскравішим виявом любовної пристрасті Далі. Замок баронів Пубол був побудований в XIV столітті. Далі, одного разу пообіцяв подарувати своїй коханій замок, зміг стримати слово лицаря дамі свого серця лише тридцять років по тому. Відвідування замку повно сюрпризів. В атмосфері сюрреалізму Ви зустрінете безліч оригінальних творів мистецтва і незвичайних предметів, подарованих Далі своїй дружині, склеп, обладнаний в підземеллі замку, колекцію вечірніх суконь Гала, в тому числі авторські роботи кращих модельєрів, таких як Живанши, Крістіан Діор, П'єр Карден. Тут знаходиться сад, прикрашений скульптурами слонів в дусі творів Далі, з фонтаном і водоймою - сад, де колись виблискувала пишністю Гала.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 54 EUR, діти (1-11 років) - 43 EUR, немовлята (0-1 років) - 0 EUR

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю