Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
Рупіт, Ель-Фар і Бесалу (з обідом)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Бесалу, Рупіт, Ель-Фар,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Познайомтеся з каталонською глибинкою, проїхавши маршрутом, віддаленим від головних туристичних шляхів. Відчуйте спокій невеликих міст і сіл, не змінювали свого укладу протягом кількох століть, помилуйтеся мальовничими рівнинними, гірськими і навіть вулканічними пейзажами, відкрийте для себе побут місцевих жителів, що живуть в стороні від метушні курортних центрів.

У цей день Ви побуваєте в середньовічних містах Бесалу і Рупіт, не одне тисячоліття з гідністю переносять негаразди всіх епох. Тут досі зберігся дивовижний світ спокою і гармонії, а також залишилося чимало пам'яток романського зодчества, кожен камінь яких наповнений історією.

Середньовічне містечко Бесалу розташоване в долині річки Флувія. Історичний центр міста являє собою одне з найбагатших зібрань будівель романської архітектури. Перша згадка про Бесалу відноситься до Х століття, і в Середні століття місто займало важливе місце на торгових картах того часу. Сучасне планування міста дещо відрізняється від первісної, однак дозволяє у загальних рисах простежити найважливіші пункти середньовічного поселення: єврейські лазні, церква монастирського ордена Св.Петра і Св.Юлія, шпиталю для прочан і т. д. Особливої уваги заслуговує величний міст, що веде в місто. Значимість Бесалу як одного з найцікавіших пам'яток середньовіччя пов'язано насамперед з цілісністю його архітектурного ансамблю.

Піднімаючись вище в гори, Ви потрапляєте в дивовижне місце, де на висоті 1.123 м розташувалося святилище Ель-Фар, представляє собою невелику каплицю і примикає до неї обитель. Святилище було засноване в XII столітті і за свою тривалу історію обросло безліччю легенд, пов'язаних зі створенням, віддаленістю і важкодоступністю цього місця. Тут, в ресторані, з якого відкриваються запаморочливі види на навколишні гори і долини, а в ясну погоду видно навіть море, Вам буде запропонований по-селянськи простий, але ситний обід.

Місто Рупіт був заснований на початку XI століття, коли в центрі гірського масиву Кольсакабра була закладена фортеця з такою назвою. Навколо фортеці стали будуватися будинки, в результаті чого сформувалося місто, що досяг свого розквіту в XVI-XVII століттях. З тих пір вигляд Рупіта практично не змінився, завдяки чому це місце стало справжнім музеєм середньовіччя під відкритим небом. Не випадково місто оголошено архітектурно-історичною пам'яткою. Тут можна побачити церкву Сан-Жуан-де-Фабрегас XI століття, церкву Аргангела Михайла XVII століття і кілька інших церков романського і більш пізніх періодів. Окремої згадки заслуговує дерев'яний підвісний міст, що з'єднує обидві частини містечка, розділеного невеликою, але бурхливою річкою. Ще два мости через річку були побудовані в Середні століття і з тих пір не перебудовувалися. У верхній частині міста розташований оглядовий майданчик, з якого відкривається вид на весь Рупіт і його околиці. Звідси можна побачити, як на деякому видаленні річка спрямовується в прірву з висоти 100 м, утворюючи мальовничий водоспад.

Саме в таких містечках, як Рупіт і Бесалу, справжніх музеях середньовіччя під відкритим небом ховається невибаглива чарівність цих земель. А вище в горах, від святилища Ель-Фар відкриваються чудові види на навколишні гори і долини.br>Формат проведення екскурсії < / b> < br > змішана: автобусна і пішохідна
Тип ваучера < br>e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 53 EUR, діти (1-11 років) - 42 EUR, немовлята (0-1 років) - 0 EUR
У вартість входить
Обід (перше і друге блюда, десерт, кава, вода і вино).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю